27 Ekim 2012 Cumartesi

KİMİZ BİZ? – NEYİZ BİZ?

Tekrar merhaba… Yeni bir yılın başlangıcında olmamız hasebiyle çömez çağlara kendimizi tanıtmamız gerektiği kanısına vardık. Bu nedenle isş bu alt tarafta göreceğiniz ‘Vizyon, Misyon ve Değerler’’ kısmını oluşturduk.

Yinede bir girizgah yapmamız gerekirse Bi Haber Fanzin; Dokuz Eylül Üniversitesi'nde çeşitli bölümlerde öğrenim hayatına devam eden, bir grup sakıncalı öğrenci tarafından çıkarılan Muzır Neşriyatır! Çoğu zaman iki haftada bir çıkar... Yazı yazmak isteyen herkes yazı yazabilir. Ama yayınlanmadan önce tüm yazıların İhtiyar Heyetimiz tarafından kurcalanması hakkını saklı tutarız! (Sansür; O bizim kıymetlimissss!) Bu noktadan sonra sizi evrensel ölçütlerdeki ‘Değerler Bütünümüz’ ile baş başa bırakıyoruz. Bizden feyzalın!

Vizyon;
Vizyon kelime anlamı itibariyle geleceğe dair düşünce olarak çevirirsek, aslında fanzinimizinde tıpkı üniversiteden mezun olduktan sonra işsiz kalacak milyonlarca genç gibi geleceğe dair hiçbir beklentisi yoktur. Hem boş boş konuşmanın da anlamı yok, Mayalar 21 aralıkta Dünya yok olacak diyor Aga! O yüzden, zaman az birbirinizi sevin, savaş mavaş boş işler…

Misyon;
Bi Haber Fanzin olarak amacımız; çağın fanzincilik anlayışını yakalamış, alanında lider!, sosyal sorumluluk çerçevesinde hiçbir halt yapmayan fakat sosyalist anlayış çerçevesinde bulunduğu ortamdan başlayarak – ki bu okuduğunuz okul oluyor – dünyayı değiştirmek! (Eee Marks Baba ne demiş; asıl olan dünyayı değiştirmektir, yorumlamak değil!)

Değerler;
Boş boş yatmak,
Derslerde uyumak,
Kafelerde takılmak,
Maç seyretmek,
Batak atmak,
Fanzin çıkarmak,
Ve böyle lüzumsuz bir sürü iş…
Haa tabi birde siz değerli okuyucularımız varsınız. Sizler olmadan fanzinimiz bir hiç!

Tüm bunlar işin şakası, aslında bu fanzini çıkartan bizlerde sizin gibi öğrenciyiz, siz ne yapıyorsanız bizde aynılarını yaparız. Su koca yazıda her şey yalanda bir sizsiniz gerçek! O yüzden bu kadar yağlama-cilalamadan sonra bize yazmazsanız kırılırız ona göre. Şimdilik güle güle…

İletişim; bihaberfanzin@gmail.com – bihaberfanzin@hotmail.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder